Cybersecurity 101

Cybersecurity is een verantwoordelijkheid van ons ieder, maar welke kennis is nodig om deze verantwoordelijkheid te kunnen nemen? Jessica predikt geen cybersecurityoplossingen, maar verkent samen met jou, jouw specifieke zoektocht naar je ideale kennisniveau. Hoe kies je namelijk waar je in te verdiepen en waar te beginnen. En hoe maak je verkregen kennis toepasbaar in je werkomgeving. Wat als je nieuw toetreedt in dit vakgebied. Welke opleiding past dan het beste?
Jessica geeft haar visie op basis van haar ervaring als voorzitter van het PVIB en als mentor op Nationale Cyber Security Summerschool 2018.

Jessica Conquet
Jessica Conquet heeft meer dan 20 jaar ervaring in Cyber en Security Management, IT audit en IT risk management. In de afgelopen 3 jaar heeft zij de rol van Global CISO bekleedt bij een internationaal opererend payment provider.
Jessica is voorzitter van het Platform voor Informatiebeveiliging. Het PvIB is het kenniscentrum
op het gebied van informatiebeveiliging in Nederland en dient als platform om informatie, kennis en ervaring over informatiebeveiliging te verzamelen, verbeteren, verrijken en uit te dragen.