• HSB Over header
sponsor mogelijkheden

HOLLAND STRIKES BACK

In de media lezen we bijna dagelijks over security incidenten. Anno 2018 heeft ransomware een prominente opmars gemaakt en wordt steeds duidelijker dat cybercrime niet alleen tot economische schade leidt, maar ook de potentie heeft om vitale (publieke) diensten ernstig te verstoren. Dit zijn slechts de incidenten die het nieuws halen: dagelijks vinden wereldwijd vele honderdduizenden aanvallen plaats op systemen van overheden, bedrijven en andere organisaties.

Het water van de digitale zondvloed staat ons aan de lippen. Althans, dat zeggen de media en sommige experts. Dat dit overheid en politiek in beweging zet is te zien. Maar als wij naar onszelf kijken, doen wij zelf ook wel genoeg? Hoe zorgen we ervoor dat bedrijven die het verschil kunnen maken, dat ook echt gaan doen? Providers die netwerken en platforms runnen en veel klanten bedienen, kunnen de veiligheid van die gebruikers en afnemers verbeteren. Abuse en cybercrime kunnen van hun platforms en uit hun netwerken geweerd worden. Schone netwerken, dat wil toch iedereen?

Tijdens de vijfde editie Holland Strikes Back, gehouden op 27 september 2018 in Den Haag, vertelden professionals over hun werk aan de frontlinie waar zij deze aanvallen afweren. Van het klaarstomen van de volgende generatie security experts tot het beveiligen van telecomnetwerken en de keerzijden van Nederland als data transit land: het is time to act!

Heeft u algemene vragen, bent u benieuwd naar sponsormogelijkheden voor volgend jaar of wilt u spreken op ons event?
Neem dan contact op met Splend via events@splend.nl of +31 30 7603322.